Ibrahimovic is afgestemd op Manchester United

Publié le 25 Juillet 2016

De schittering eens permanent op Old Trafford gefixeerd is zo nu en dan elders omgeschoold tijdens de afgelopen seizoenen, en de werving van de Zweed - volgende hot op de hielen van de benoeming Jose Mourinho - zal veel doen om het terug te ontworstelen. Ik hoop dat Zlatan slijtage zien Manchester United thuis tenue 2016/17 snel.

De timing van de aankomst van de Zlatan is meer dan opportuun als United kijken naar de binnenlandse regel te herwinnen. Leicester City's opkomst als de zegevierende underdog kan de verbeelding van de voetbalwereld vorig seizoen hebben geboeid, maar hun succes te danken zo veel aan de collectieve onderpresteren van hun concurrenten, zoals zij heeft gedaan een zorgvuldige omgang met teamgeest en tactisch inzicht Claudio Ranieri's. Een gerichte schildpad slenterde langs een gebied van neurotische, scatty hazen.

Na de installatie van Mourinho, een gevestigde winnaar in het moderne Engels voetbal, de bookmakers hebben slechts Manchester City voorsprong van United in hun vroege afrekening voor de titel volgend seizoen, in een omgeving waar het succes van Leicester wederom de topografie is veranderd. Met een master motivator aan het roer van een squad trots genoeg gevestigd en aanstormend talent, United moet vrezen niemand. Met vertrouwen Ibrahimovic's zwelling het collectieve zelfvertrouwen, de Reds zijn in totaal meer angstaanjagend. Laten we kopen Goedkope voetbalshirts op http://www.voetbal1fifa.com/.

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article