New Bayern München Kit 2016/17

Publié le 16 Juillet 2016

Dit is de nieuwe Bayern München thuis kit Goedkope voetbalshirts, FC Bayern Munchen's nieuwe thuis strip voor het komende seizoen Bundesliga. Gemaakt door Adidas, werd de nieuwe kit officieel onthuld door de Duitse kampioen op 13 mei 2016. Het past de gelekte foto zetten we hier een paar dagen geleden.

Bayern hebben al won de Bundesliga, maar konden hun succes in de Champions League niet repliceren, naar beneden op de uitdoelpunt naar Atletico Madrid in de halve finale. Er zullen een aantal grote veranderingen die plaatsvinden in de Allianz Arena dit zomer- manager Pep Guardiola heeft verlaten voor Man City, maar de Beieren hebben hun gelederen versterkt met de toevoegingen van Renato Sanches, die lang in verband werd met Man Utd en verdediger Mats Hummels .

Het shirt is voorzien van een kraag en dunne horizontale strepen. Aan de achterzijde is de handtekening van de club 'Mia san Mia "verwoording. Witte broek en rode sokken maken het plaatje compleet van de nieuwe Goedkope AC Milan Tenue 2016/17 strip.

Rédigé par voetbaltenueskids

Publié dans #Goedkope voetbalshirts, #Goedkope AC Milan Tenue 2016-17

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article