Real Madrid volgend seizoen weg blootstelling jersey

Publié le 23 Août 2016

"Footyheadlines" website belicht het seizoen Real Madrid Uit tenue 2016/17, Galacticos wordt het dragen van een roze shirt campagne afstand.

Real Madrid shirt gemaakt door Adidas, in de oorlog vanaf volgend seizoen zijn er meer dan zes maanden op de gelegenheid, heeft Adidas geïdentificeerd Real Madrid weg jersey design. Van "Footyheadlines" image blootstelling website oogpunt van het nieuwe seizoen Real Madrid weg jersey zal de belangrijkste kleur roze, dus felle kleuren fans verrast echt maken. Vorige geschiedenis van Real Madrid, heeft 4 keer het dragen van rood weg shirt. Maar zo'n felrode Real Madrid in de afgelopen jaren echt niet hebben geprobeerd.

"Footyheadlines" Europa vaak blootgesteld het team new jersey foto's, ze zijn de laatste indruk het Duitse team WK 2014 jersey foto's, foto's van hun vroege blootstelling van het Duitse team en de definitieve versie trui in principe bijna hetzelfde, dus het materiaal wordt blootgesteld er is een zekere geloofwaardigheid. Op hetzelfde moment, de site bleek ook dat Real Madrid volgend seizoen de tweede weg jersey zwart shirt zal zijn. Veel ouders willen Voetbalshirts Kids Kopen te kopen voor hun kinderen als verjaardagscadeau.

Rédigé par voetbaltenueskids

Publié dans #Voetbalshirts Kids Kopen, #Real Madrid Uit tenue 2016-17

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article