Waar naar Manchester United Away voetbal shirt online kopen

Publié le 25 Août 2016

Een nieuw seizoen brengt nieuwe hoop en dromen als Manchester United Uit tenue 2016/17 maakt zich klaar voor de Premier League opener tegen Bournemouth op zondag. Daarvoor kijken we naar het huis, weg en de derde set voor Manchester United, die reeds is gestart.

De nieuwe Manchester United 16-17 thuis kit werd officieel vrijgegeven, op de club pre-season tour in China. Geïnspireerd door de groene en gele shirts gedragen door zijn voorganger club Newton Heath, de Manchester United 2016-17 thuisshirt sport een half-en-half ontwerp in twee tinten red.This stijl wordt voortgezet op de mouwen, terwijl de voorste helften zijn verbonden door een zeshoek detail, die ook verschijnt in andere delen van het shirt en de rest van Manchester United 16-17 Adidas collectie.

Zoals altijd, wordt de nieuwe Manchester United thuisshirt gecombineerd met witte broek en zwarte sokken, zowel op basis van Adidas 'nieuwe Euro 2016 kit templates en voorzien van de details in het rood. de verjaardag van mijn kind komt. Ik wil graag Voetbaltenue kids bedrukken kopen voor hem als cadeau!

Rédigé par voetbaltenueskids

Publié dans #Voetbaltenue kids bedrukken, #Manchester United Uit tenue 2016-17

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article