Barcelona Messi staat op het punt te vernieuwen

Publié le 1 Septembre 2016

Onlangs, Barcelona President Bartomeu een interview met de Catalaanse radio-interview dat de club is Messi Barcelona contract besprekingen. Barcelona 3e tenue 16/17 is zeer groot.

Messi nu in opdracht van Barcelona loopt af in 2018, Barcelona hoopt de naam van de beste speler in de geschiedenis team te houden. In Bartomeu mening, Messi contract getekend slechts een kwestie van tijd.

Hij zei: "Messi twee jaar verlaten op zijn contract, zullen we de kwestie met zijn contract te bespreken, want we willen Messi om te verblijven in Barcelona."

Bartomeu toegevoegd: "Messi is de beste speler in de wereld op fiscale problemen ondervonden door hun familie, die we niet willen zien, omdat de spelers soms zijn deze dingen zijn niet verantwoordelijk"

"We zullen praten over deze dingen met alle spelers, zoals Lionel Messi, hij is een sterke man, met grote ambities, steeds krachtiger wanneer u terug naar het team, te popelen om Barcelona uit voortgezette blij dat we hebben kunnen rekenen op geweest hem. "Goedkope Voetbalshirts Replica is een geweldig cadeau!

Rédigé par voetbaltenueskids

Publié dans #Goedkope Voetbalshirts Replica, #Barcelona 3e tenue 16-17

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article