Lionel Messi keert terug van een blessure als Barcelona thrash Depor

Publié le 20 Octobre 2016

Lionel Messi gemarkeerd zijn terugkeer uit blessure met een doel als Barcelona versloeg Deportivo La Coruna met 4-0 te boeten voor de horror nederlaag bij Celta Vigo voor de internationale break.Get nu online en neem een kijkje in Goedkope voetbalshirts kids, alles tegen lage prijzen in verschillende maten voor elk wat wils.

 

 

De Argentijn had alleen op het gebied voor drie minuten, toen hij scoorde Barca vierde, nadat misten hun laatste drie wedstrijden met een liesblessure.

 

Rafinha’s brace stelt mannen Luis Enrique op een winnende pad en Luis Suarez de goed genomen poging net voor half-time eindigde de wedstrijd als een wedstrijd met Manchester City – en Pep Guardiola – de volgende bezoekers van de Camp Nou op woensdag.

 

eerste opmerkelijke inspanning van Barcelona op doel was een Neymar volley tegen de bar van een Rafinha kruis, met Suarez een of andere manier beramen om de rebound over wanneer het leek makkelijker om score.Buy Lionel Messi 10 voetbalshirt kids uit onze online sportwinkel hoofd. Beschikbaar op bestelling vandaag online met super aanbiedingen

Rédigé par voetbaltenueskids

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article