De beste Barcelona tenue kids online winkel

Publié le 15 Novembre 2016

Luis Suarez was een typische tiener. Hij kwam niet uit de weg het uiten van zijn emoties. Hij wilde huilen, dus hij deed. Hij rolde op het bed jammeren, het vullen van zijn kamer met tranen omdat zijn vriendin Sofia was er niet meer. Zijn broers probeerden hem wakker uit zijn angst: "Kom op, stoppen met rommelen, je vandaag hebt een spel." Blader door onze volledige selectie van voetbalshirts en ondersteuning van het team in stijl. Bestel uw Goedkope Voetbalshirts vandaag!

 

Suarez was er zeker van voetbal zou noch zijn zijn leven, noch zijn levensonderhoud te voorzien. Hij was 15, spelen in de Nacional jeugd set-up in de Uruguayaanse hoofdstad Montevideo. Hij was een arme student, ging bijna elke avond en niet in geslaagd om te presteren op het veld. Chiefs bij Nacional werden al aan het voorbereiden om hem te laten gaan.

 

Sofia, ondertussen, was afkomstig van een rijkere familie, van wie de ouders gescheiden waren. Ze woonde in Solymar, 24 kilometer van Montevideo. De relatie begon als een typische romance tiener, met gestolen momenten samen, stiekem kussen, maar het werd langzaam meer en meer serieus. Ze was een paar jaar jonger en een serene persoonlijkheid, en hielp te kalmeren de woedende jonge stier. De rebellen begonnen down.Buy onze ongelooflijke selectie van Barcelona tenue kids alle rust tegen lage prijzen, perfect Barcelona Voetbaltenue kids voor alle echte fans!

Rédigé par voetbaltenueskids

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article