Portugal Tenue Kids met een lage prijs

Publié le 22 Décembre 2016

Er zijn maar weinig spelers op Planet Voetbal kan beweren te weten Cristiano Ronaldo vrij evenals Nani. "We hebben veel gedeelde geschiedenis," zei de Portugese aanvaller van Valencia. "We hebben de helft van ons leven samen doorgebracht! Hij is een beetje als een grote broer voor mij. "Nani en Ronaldo delen een uitgangspunt, met beiden producten van de legendarische jeugd systeem Sporting Lissabon, in aanvulling op een succesvolle spreuk samen bij Manchester United en een groot aantal spellen side-by-side voor Portugal.Make ervoor dat u de nieuwste Voetbal Jerseys kit dit seizoen met onze enorme collectie van Goedkope Voetbalshirts Kids en kits!

 

Om die reden, wie beter om ons te praten over A Selec ?? o das Quinas 'kapitein die is, naast Lionel Messi en Antoine Griezmann, op de shortlist voor de beste FIFA Men's Player 2016, de winnaar van die zal worden onthuld op 9 januari 2017 tijdens een ceremonie in Zürich.

 

Voor Nani, kan er geen twijfel over wie het verdient om de award te winnen, met Ronaldo in staat om te wijzen naar de overwinning in de UEFA Champions League en de FIFA Club World Cup met Real Madrid en de UEFA EURO 2016 met Portugal, een wedstrijd waarbij Valencia zomer ondertekening speelde ook een cruciale rol. "Ik zeg dat niet omdat hij een vriend, noch omdat hij een nationale ploeg collega. Ook is het niet, want ik ben Portugees. Het is omdat het de waarheid is: dit jaar is hij de beste is ", zegt Nani, duidelijk grondig convinced.Visit onze enorme collectie van Ronaldo Portugal Tenue alles tegen lage prijzen. Pick-up Portugal Tenue Kids vandaag!

Rédigé par voetbaltenueskids

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article