Oude Ibrahimovic 35 is nog steeds in staat om te vechten

Publié le 21 Janvier 2017

2016-17 seizoen, de eerste 21 ronden van de Premiership organisator van een "dubbele rode wil", Mike Mussina klinken genoeg om het spel te winnen, kunt u het vijfde gelijkspel in het kampioenschap Manchester City, Tottenham ook uit de eerste twee Field bal. Maar bijna "standaard" Bogba naar de put en geven Liverpool een penalty, Liverpool verdediging is zeer stabiel, Manchester United een Kuanggong fruit, het laatste moment niet verdragen, Ibrahim uit de menigte bles, groet de bal Een schudt, om het spel te binden .Cheap Soccer Jerseys & Football Kits van alle clubs! Lage prijs en Wereldwijde verzending. Start Shopping Goedkope Voetbalshirts Kids Now!

 

Na de wedstrijd, het was een onderwerp: Ibrahimovic is niet de sterkste in de geschiedenis van de 35-jarige ster? Ik ben meer geneigd om Inzaghi, 37-jarige kan het doel van Real Madrid te breken, maar 35-jarige Ibrahimovic naar de Premiership scorer lijst te leiden, deze 35-jarige niet te doen. Hulao voordat de 40-jarige Lu Bu oorlog Liu Guan Zhang drie jonge, met een vijand drie om eruit te komen. Ibrahim als felle doek, deze uitspraak is waar.

 

Ibrahimovic debuut in Malm ?, bekendheid in Ajax, in 2004 over te schakelen naar de Serie A reuzen Juventus, uitgaande van Ajax, elk seizoen in de competitie in een dozijn ballen. Ibrahimovic naar Riboud, in aanvulling op de moed, maar ook non-stop voor zijn club, die met zijn gevechten kracht en temperament, waarom niet de effectiviteit van Real Madrid het? Er zijn een aantal redenen. Ibrahimovic Real Madrid te treden tot de beste tijd zou moeten zijn in Italië in 2006, "de telefoon deur" na het incident, toen Ibrahimovic was 25 jaar oud, Juventus geleid. Misschien omdat Real Madrid denk dat zijn doel output en idool temperament met Ronaldinho, Kaka en zelfs Eto'o in vergelijking met de kloof. Real Madrid begeerde Kaka lang, hulpeloos Milan, Kaka, de Real Madrid op hetzelfde moment bekeek een sterkere C Luo, de zomer van 2009, Florentino "twee paleis" Real Madrid, gewoon samen gehuurd, zijn er twee natuurlijk geblokkeerd Ibrahimovic toegetreden Real Madrid Road, Ibrahimovic is ook 28 jaar old.Buy goedkoop Soccer Jerseys van Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, internationale kits en nog veel meer. Grootste selectie van voetbalshirts online. Personaliseer Zweden Voetbalshirt met aangepaste afdrukken. Wereldwijde levering.

Rédigé par voetbaltenueskids

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article