Real Madrid zal de Champions League winnen?

Publié le 15 Mars 2017

Na La Liga 27 ronde uiteinde van het spel, het kampioenschap situatie voor de tijd om weer te veranderen, toevallige fouten van Barcelona, ​​zodat Real Madrid om het initiatief te winnen terug te winnen. Bestel de Goedkope Voetbalshirts Kids nu op onze website en je zal meer aanbiedingen.


De eerste ronde van de ranglijst is de derde plaats in het klassement van Sevilla. Thuis spelen in Sevilla, leed aan een sterke weerstand van Leganes, en uiteindelijk thuis om 1: 1 draw tegenstanders, niet in geslaagd om de kloof met Real Madrid, Barcelona verfijnen nog steeds de derde gerangschikt, waardoor de vierde Atletico Madrid 5 punten. Koop de Goedkope Real Madrid Tenue, hoe sneller te bestellen, hoe meer concessies.



Dan debuut van de ronde Barcelona is niet goed spelen, en uiteindelijk tot 1: 2 overstuur verlies voor La Coru een en verloor drie punten?. Barcelona in de weg van de toevallige nederlaag, maar ook laat Real Madrid om de weg naar de top van de lijst van de hoop te zien. In het Bernabeu Stadion, Real Madrid in de eerste situatie verloor een bal, en uiteindelijk op grond van Ronaldo en Ramos score te halen te bereiken, spannend tot 2: 1 omkering van de Koninklijke Betis, en dus terug te gaan naar het eerste klassement te halen de Barcelona .



Momenteel Primera División klassement, Real Madrid in een paar wedstrijden in het geval van 62 punten eerste gerangschikt, Barcelona 60 punten op de tweede plaats, Sevilla plot 57 punten de derde plaats. La Liga League titel initiatief, is geklemd in de handen van Real Madrid. La Liga nog 11 ronden wedstrijden te gaan, die kan lachen om het einde, dit alles kan niet worden voorspeld. Als je een Real Madrid fans zijn, koop dan een Real Madrid Tenue Kids die alleen toebehoort aan jezelf, en je kunt je naam erop.

Real Madrid zal de Champions League winnen?

Lees meer bij:http://www.cableplugger.com/Real-Madrid-zal-de-Champions-League-winnen

Rédigé par voetbaltenueskids

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article