Achter de schermen bij New Barcelona kit

Publié le 23 Juin 2016

Buy Goedkope voetbalshirts naar onze favoriete team te steunen! Messi lijnen up naast teamgenoten Sergio Busquets, Suarez, Andres Iniesta, Neymar en Gerard Pique in de officiële beeld van de nieuwe strip.

Barcelona zijn opgesloten in de besprekingen over een nieuwe sponsorovereenkomst met Qatar Airways, maar nog steeds niet in geslaagd om een ​​verlenging af te dichten, zelfs met het contract afloopt in een maand.

We weten dat 's werelds dodelijkste aanval partnerschap werden vergezeld door hun teamgenoten als zij hebben deelgenomen aan foto en video schiet voorafgaand aan de lancering van de trui.

Barcelona hun nieuwe Nike jersey, die teruggaat tot verticale blauwe en rode strepen met blauwe korte broek en sokken, eerder dit week.Accompanying de lancering was terugkeert, zoals de norm deze dagen, een nieuwe video gefilmd in de voorkant van een gigantische groen scherm.

Het Nou Camp club maakte de controversiële overstap naar rood en blauw hoepels aan het begin van dit seizoen, maar na enkele traditionalisten klaagden de club waren altijd kans om terug te keren naar Goedkope Barcelona Tenue 2016/17.

Rédigé par voetbaltenueskids

Publié dans #Goedkope Barcelona Tenue 2016-17, #Goedkope voetbalshirts

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article