16/17 Milan Huis Jersey Gelekte

Publié le 14 Juillet 2016

Het onthullen van de nieuwe voetbalshirt ontwerpen is altijd een traktatie voor de supporters en kit nerds zoals ikzelf, en dat is de reden waarom ik ben vooral blij dat het lek van de veronderstelde AC Milan Voetbalshirt 16/17 kopen thuis shirt, gemaakt door Adidas delen.

Na in template van de komende Adidas truien van de nieuwe 'oksel stripes', het overhemd van AC Milan heeft ook een handig en uniek ontwerp aan de onderkant van elk van de rode verticale strepen die spuugt in het gezicht van walgelijk unieke pogingen Nike's die we zullen zien in kracht bij EURO 2016 (ik zal je niet eens te koppelen aan die travesties).

Met een beroemd ontwerp dat is onmogelijk om te veranderen, hebben Adidas zeker nog een moderne toon en enigszins versterkt het shirt en ik, voor een, kan niet wachten om de Rossoneri line-up in deze zien en zal nog blij zijn als deze functie in de Europa League , die AC Milan Goedkope voetbalshirts jagen. Doe ons trots, Milaan en krijg deze shirts in het bijzijn van de toast van Europa!

Rédigé par voetbaltenueskids

Publié dans #AC Milan Voetbalshirt 16-17 kopen, #Goedkope voetbalshirts

Repost 0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article