Beste kwaliteit Manchester United Voetbaltenue

Publié le 13 Décembre 2016

Get over naar onze online winkel en kijk op onze reeks Voetbalshirts kind alles tegen zeer lage prijzen voor het hele gezin!

 

Terug in de onstuimige dagen van augustus, met Jose Mourinho geven vet nieuws conferenties die leek een terugkeer naar de gloriedagen van weleer inluiden, is dit waarschijnlijk niet het seizoen dat de meeste mensen op Old Trafford overwogen.

 

Manchester United zijn 13 punten achter Premier League leiders Chelsea, nadat getrokken zes en won slechts een van hun laatste acht competitiewedstrijden. Als ze voor te bereiden op Zorya Luhansk geconfronteerd in hun laatste Europa League-groep wedstrijd, moeten ze geconfronteerd met de realiteit dat het nu alleen cup wedstrijden die een reële kans van glorie te dragen. Manchester United Tenue Lange Mouwen is in mijn hart!

 

Gezien de enorme bedragen die deze zomer werden besteed, deze situatie is een zeer slecht rendement op de investering. Toch is de Europa League kan nu niet worden besnuffeld.

 

Liverpool, die doet zijn zo goed in de binnenlandse voetbal dit jaar, gebruikt de competitie als een uitstekende springplank omdat ze maakte het tot de finale tegen Sevilla. Bovendien, United hebben behoefte aan nieuw elan, en ze zijn op dit moment met meer vreugde in Europa dan in home.Check onze grote prijzen op alle Manchester United Voetbaltenue voor het hele gezin!

Rédigé par voetbaltenueskids

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article