De beste Alexis Sanchez shirt kind Store

Publié le 17 Janvier 2017

Arsenal zal naar verluidt richten hun aandacht op het uitbreiden van het verblijf Alexis Sanchez in het noorden van Londen na het overhandigen van manager Arsene Wenger een nieuwe deal in maart. Ondertussen hebben Marseille Dimitri Payet.Browse had een bod afgewezen voor Gunners het gemunt op onze enorme collectie van Goedkope Voetbalshirts Kids. Bestel uw voetbalshirts en pak een koopje vandaag! Gepersonaliseerde Soccer Jerseys beschikbaar.

 

Volgens Steve Stammers van de Spiegel, zal Arsenal Wenger belonen met een nieuw contract van twee jaar, waarin wordt gezegd dat ze zullen aankondigen rond 22 maart, tijdens de internationale doorbraak.

 

Alleen dan zal het noorden Londenaren weer terug naar de kwestie van het contract Sanchez's, met de Chileense de laatste 18 maanden van zijn huidige deal vrees zijn looneisen zou een verschuiving van de club.Get dwingen naar onze online shop en check-out te hebben ingevoerd ons gamma van Alexis Sanchez shirt kind alles tegen zeer lage prijzen voor het hele gezin!

Rédigé par voetbaltenueskids

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article