AC Milan verkocht voor £ 628million twee Chinese investeerder

Publié le 10 Août 2016

De deal ziet de zevenvoudig Europees kampioen '£ 187m schulden geveegd en terug op een platform waar ze kunnen concurreren met de elite clubs op de transfermarkt eenmaal again.And toonaangevende Italiaanse krant Corriere della Sera rapport baas Vincenzo Montella doden allerede gerichte een £ 25m bod voor Chelsea Juan Cuadrado.

De Sino-Europe Investment Management Changxing groep - onder leiding van Han Li en Li Yonghong - nu bezit 99,93 procent van Milaan, der er haat waarde van £ 619m door Forbes tidligere dit jaar.

Super-agent Jorge Mendes, geprobeerd om de club te kopen met een mislukte poging op de 11e hour.Welcome te kopen Goedkope Voetbalshirts Kids.

Een officiële verklaring van Finnivet, Berlusconi's holding, te lezen: "de heer Silvio Berlusconi, voorzitter van AC Milan, doden godkendt van de voorlopige overeenkomst door de heer Danilo Pellegrino, CEO van Fininvest, en de heer Hij Li, vertegenwoordiger van een groep Chinese ondertekend investeerders, vedr? Rende aankoop van de volledige participatie in handen van Fininvest in AC Milan thuis tenue 2016/17.

Rédigé par voetbaltenueskids

Publié dans #AC Milan thuis tenue 2016-17, #Goedkope Voetbalshirts Kids

Repost 0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article