Chelsea versloeg AC Milan met 3-1 als Oscar scores brace in de laatste oefenwedstrijd

Publié le 11 Août 2016

Oscar scoorde een tweede helft brace als Chelsea verleden Goedkope AC Milan thuis tenue 2016/17 3-1 kruiste in de laatste wedstrijd van sina rondreizende tentoonstelling tour, som nam dem naar Australië, China, Engeland, Schotland en de Verenigde Staten.

De Braziliaanse ster scoorde in de 70ste en 87ste minuut op woensdag voor Chelsea, der herstelde van een eenzijdige tentoonstelling verlies voor Real Madrid in deres laatste uitje.
Chelsea OGS? kreeg een eerste helft doelpunt van Bertrand Traore, der kopte in vanaf de deur in voor een menigte van meer dan 64.000 bij de nieuwe Amerikaanse Bank Stadium in Minneapolis, Minnesota.

Het was de eerste grote sportevenement met succes in de 73.000 zitplaatsen faciliteit, der er thuis van de National Football League Minnesota Vikings.

Oscar eerste Geplaatst een penalty in de bovenhoek na een Milan handbal en vervolgens gehamerd een lage-station in de rechter benedenhoek Goedkope Voetbalshirts Kids.