Bayern München 2016-17 Huis Kit door Adidas Uitgebracht

Publié le 12 Août 2016

De nieuwe Bayern München 2016-17 thuistenue is uit, en de Duitse kampioenen zijn ingesteld om het te onthullen hun Bundesliga wedstrijd tegen Hannover 96 in de Allianz Arena op 14 mei.

De nieuwe 16-17 thuis kit is vervaardigd door Adidas. De Duitse multinational heeft de club op lange termijn kit leverancier geweest. In feite zijn ze de enige kit leverancier Bayern ooit in hun geschiedenis Goedkope Voetbalshirts Kids gehad.

Adidas heeft het ontwerp eenvoudig gehouden; de Bayern München 2016-17 thuis shirt komt in de traditionele rode en witte regeling en bevat witte shorts voor de eerste keer in bijna een decennium. Ook, voor het eerst, Adidas hebben de drie strepen op de zijkant van de nieuwe 16-17 thuisshirt plaats van de bussen geplaatst.

Een subtiele horizontale strepen op de voorkant zichtbaar is met de combinatie van witte accenten in de vorm van de manchetten en delen van de kraag geven het een eenvoudige maar prachtig uiterlijk.

De donkerrode horizontale strepen is een symbool van het moderne en meer lifestyle gericht ontwerp op de nieuwe Goedkope Bayern München thuis tenue 2016/17 voor Duitslands meest succesvolle voetbalclub.

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article