Neymar zinkt spoorloos als Anoeta vloek blijft

Publié le 29 Novembre 2016

Okay, de Anoeta vloek blijft voor Barcelona. De Catalanen hebben gefaald om weg naar Real Sociedad te winnen sinds 2007 en waren niet in staat om dat spijt streak in een 1-1 gelijkspel eindigt op zondag. Maar het kan nog veel erger in de end.Retailer van Goedkope Voetbalshirts zijn geweest van over de hele wereld. Wij bieden teams zoals Real Madrid, Barcelona, ​​Manchester United en Liverpool. Koop Goedkoop Soccer Jerseys online voor kinderen, mannen en vrouwen hier.

Outfought en out-dacht op zondagavond, Barca middenveld zonk spoorloos in de eerste 45 minuten in San Sebastian en Real Sociedad hadden de pech om in te gaan zonder beloning voor hun fantastische eerste helft display.

middenveld van Barcelona was ooit 's werelds beste. Maar met Xavi gegaan, Andres Iniesta gewond en Sergio Busquets momenteel een schaduw van zijn vroegere zelf, is het niet langer de sterkste sector van de tegenstander. Dit Barca is veel afhankelijker van de drie aanvallers, maar zelfs zij service nodig van het centrum van het park.

La Real kwam op voorsprong acht minuten in de tweede helft en het was niet meer dan ze verdienden, Willian José naar huis als Gerard Pique kon alleen helpen de bal in het dak van het doel. Javier Mascherano had ook miste een grote kans om duidelijk in de aanloop naar de goal.The beste online voetbal winkel met dagelijkse delivery.Buy goedkope Voetbalshirt Neymar online nu drukken! Ga dan naar Voetbalnation.com en pick-up voetbalshirt, verkrijgbaar in de maten voor het hele gezin past allemaal op onze gebruikelijke lage prijzen!