Waar te koop Goedkope Neymar Tenue 2016/17

Publié le 30 Novembre 2016

Patrick Kluivert, directeur van Paris Saint Germain, bevestigt de Journal du Dimanche Dat PSG rechtspositie Neymar's niet in hun voordeel gebruiken om hem te lokken van Barcelona.See onze grote selectie van Goedkope Voetbalshirts. Wij hebben de grootste collectie van Soccer Jerseys met wereldwijde scheepvaart en de beste kwaliteit.

 

Paris Saint Germain heeft geprobeerd aan te melden vóór Neymar, ongeacht de Braziliaanse ster $ 264m vrijlating clausule van Barcelona. Nasser Al-Khelaif, de voorzitter van PSG, ging zelfs zo ver om hem en zijn vader persoonlijk te ontmoeten. Wanneer Neymar met Barca vernieuwd, PSG liet zich niet afschrikken en er waren berichten dat ze een nieuwe poging om hem aanmelden opnieuw volgende zomer zou maken.

 

Maar Neymar is momenteel betrokken bij een lopende rechtszaak met de Spaanse belasting officieren van justitie op zoek naar twee jaar gevangenis straf en een $ 10M prima voor de spits van Barcelona. Als zijn juridische ellende uiteindelijk lastig genoeg om een transfer gevraagd afstand van Barca, Paris Saint Germain is een van de weinige clubs Dat kan de transfersom die Barcelona zal de vraag voor hem te nemen. Kluivert heeft duidelijk gemaakt dat zij niet van plan om de situatie om hem aanmelden wel benutten. "Kon juridische kwesties Neymar is een voordeel voor ons? Om eerlijk te zijn, wat er met hem is een echte schande. We zijn niet van plan om te proberen om te profiteren van deze zaak." Een professionele en betrouwbare online shopping center biedt een verscheidenheid aan hot selling Goedkope Neymar Tenue 2016/17 tegen redelijke prijzen en verschepen ze wereldwijd. Voeg aangepaste Soccer Jerseys printen!

Rédigé par voetbaltenueskids

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article