Ronaldo krijgt de beste atleet van het jaar

Publié le 22 Mars 2017

Na het helpen Real Madrid naar Bilbao te verslaan Athletic, heeft Ronaldo keerde terug naar Lissabon om de nationale ploeg te melden. Real Madrid geoogst één persoonlijk award weer, won in 2016 de Portugese beste speler van het jaar, coach Santos won de jaarlijkse beste coach. Merchandise promotie tijd, nu orders te kopen Voetbaltenue kids, hebben de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid van kleine cadeautjes te krijgen.



Tijdens de ceremonie, Ronaldo draagt ​​een blauw pak is erg knap, hij overtreffen Ruyi - Patricio en Real Madrid teamgenoot Pepe won de award. Ronaldo zei zelfs: "Ik zou graag mijn Real Madrid teamgenoten bedanken, ik dank de nationale ploeg, dank aan de coach, ik dank de coach groep, het allerbelangrijkste is om de Portugese fans bedanken Koop een Ronaldo Tenue Kids, wij garanderen u niet. de laatste keer om hier te kopen.



Ronaldo won deze prijs, niet alleen beperkt tot voetbal sport, maar in de selectie van alle spelers in Portugal opvallen. En Pepe en Bruno - Alves twee nationale ploeg veteraan, won ook de Portugese nationale ploeg beste speler van het jaar, de bondscoach Santos is om de beste coach van het jaar te krijgen.



Portugal bondscoach Santos werd verkozen tot 'coach van het jaar ", die zijn team naar awards in 2016 de Europa Cup te winnen. Ronaldo in het begin van het jaar om zo veel awards te krijgen, maar ook met deze prestatie, als de kapitein en de nummer een ster, voor het moederland terug naar de Europa Cup trofee, en de droom van talloze Portugese fans te bereiken. Er zijn vele soorten van Ronaldo Tenue Kids in onze website, klik op de link om te sturen, kunt u meer in detail te leren.

Ronaldo krijgt de beste atleet van het jaar

Lees meer bij:http://www.cableplugger.com/Ronaldo-krijgt-de-beste-atleet-van-het-jaar

Rédigé par voetbaltenueskids

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article